DRAADLOOS OF BEDRAAD DIMMEN?

Wij bieden u de mogelijkheid om uw panelen te dimmen, ook achteraf. U heeft hierbij de keuze uit draadloos of bedraad dimmen. Bij bedraad dimmen spreken wij over een 0-10 volt dimmer, vaak vervangt u huidige dimbare TL-armaturen en zijn deze draden al aanwezig. Naast voeding van het paneel vindt u 2 extra draden die het dimmen aansturen. 

Kiest u voor een nieuwe installatie of gaat uw voorkeur uit naar minder arbeid? Kies dan voor draadloos dimmen, u koppelt meerdere panelen op 1 afstandbediening. U hoeft dus geen extra draden te trekken. De panelen kunt u vervolgens dimmen en aan/uit schakelen. 

Ons paneel is altijd dimbaar, kies bij driver voor een dimbare driver en bedenk goed hoeveel afstandbedieningen u nodig heeft. De afstandbediening heeft een bereik van ongeveer 20 meter, u kunt zoveel panelen koppelen als u wil zo lang deze in het bereik van de afstandbediening zijn.

Dimmen

De afstandbediening heeft een bereik van ongeveer 20 meter, u kunt zoveel panelen koppelen als u wil zo lang deze in het bereik van de afstandbediening zijn. In de verpakking van de afstandbediening vindt u een handleiding voor het koppelen en dimmen van de panelen.

Let op, deze afstandbediening werkt alleen in combinatie met de draadloze dimbare driver.

9.99 excl. btw CartINFO
Bekijk

Met deze plug & play set sluit je het paneel direct aan zonder kroonstenen of aansluitboxjes te hoeven gebruiken! De montage is zéér eenvoudig en snel door iedereen zelf uit te voeren.

Let op: deze driver is niet dimbaar en alleen te gebruiken op onze Pro-Line serie 

15.00 excl. btw CartINFO
Bekijk

Deze driver gebruikt u om uw panelen te dimmen volgens de 1-10 volt wijze. Hiervoor sluit u naast de voedingsdraden van uw paneel ook 2 draden aan die het dimmen aansturen. Bij een nieuwe installatie raden wij u echter onze draadloze driver aan om veel tijd te besparen.

20.00 excl. btw CartINFO
Bekijk

Onze panelen zijn standaard dimbaar, in combinatie met deze draadloze dimbare driver bent u van alle gemakken voorzien. Samen met de afstandbediening koppelt u zoveel panelen als u wil. Let er echter wel op dat deze in het bereik van de afstandbediening zijn (ongeveer 20 meter).
Vervolgens kunt u de panelen draadloos in en uitschakelen & dimmen.

35.00 excl. btw CartINFO
Bekijk